Leverantörer


Nordic Light

Nordic Light är vår kedja som borgar för god kvalitet på produkter och montage. Titta gärna in på deras hemsida. Där kommer du få mycket goda råd. Nordic Light har sitt kontor i Alingsås.

Hemsida: http://www.nordic-light.com


KD Solskydd

Vår huvudleverantör av solskydd. Främst markiser. KD solskydd är beläget i Degerfors. Besök gärna deras hemsida för idéer, information och inspiration.

Hemsida: http://www.kd-solskydd.se


Somfy

Alla våra motoriserade produkter har motor och styrsystem från Somfy. Deras svenska huvudkontor är beläget i Malmö. Titta gärna in på deras hemsida. Där kan du se hur smidigt och enkelt allt blir om du motoriserar din solskyddsprodukt.

Hemsida: http://www.somfy.se


markisinfo.com

markisinfo är en webbportal för solskydd. Här kan du bland annat se flera kataloger med markisväv. Du kan skapa dina egna markisdukar i ett designersystem. Och du kan få en massa goda råd gällande val av dukar, rengörning etc etc.

Hemsida: http://markis-info.com


GSW

GSW är vår huvudleverantör av rullgardiner, men du kan även beställa lamellgardiner, plisségardiner och panelgardiner från dem via oss. Gå gärna in på deras hemsida för mer information. GSW har sin verksamhet i Vällingby, Stockholm.

Hemsida: http://www.gsw.se


Sandatex

Sandatex är den ena av våra markisvävsleverantörer. De tillverkar även vävar till bland annat lamellgardiner och plisségardiner. Titta in på deras hemsida och låt dig inspereras.

Hemsida: http://www.sandatex.se


Dickson-Constant

Dickson är den andra stora leverantören av markisväv till oss. De har även mycket annat att erbjuda, som du kommer att upptäcka om du tittar in på deras hemsida.

Hemsida: http://www.dickson-constant.com